Vergadercentrum Amersfoort

De Observant gelegen in het centrum van Amersfoort biedt u centraal gelegen vergaderruimte in Amersfoort die optimaal geschikt is voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsreceptie, vergadering, presentatie, bedrijfsfeest of bedrijfsborrel, de Observant Amersfoort maakt elke gelegenheid bijzonder. Dit komt omdat wij niet alleen standaardmogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van presentatiemiddelen bieden, maar ook nog eens zaalverhuur op maat, bijvoorbeeld door onze faciliteiten.

Een topkwaliteit vergaderruimte afgestemd op uw situatie

Naast alle goede standaardopties willen wij u een vergaderruimte in Amersfoort bieden waar werkelijk niets aan ontbreekt. Daarnaast is het mogelijk om de opstelling van het meubilair in de zaal te bepalen en kunnen aanvullende presentatiemiddelen gehuurd worden, waaronder audio/videomaterialen als Laptop, dvd speler en diverse geluidssets. Overtuig uzelf van de mogelijkheden en vraag direct een online offerte aan.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid in directe omgeving; Het maaiveld, Stadhuisplein parkeergarage, jorisplein parkeergarage of de phoenix parkeergarage. Voor de Stadhuisplein parkeergarage hebben wij uitrijdkaarten die na 3,5 uur interessant worden. kosten € 8,- voor gehele dag.
Impressie:


De Observant Amersfoort
Stadhuisplein 7
Amersfoort

T.033 4451654
M.info@vergaderen-amersfoort.nl
Centrale ligging in
Amersfoort.
Bekijk de locatie/route