Ruime keuze aan faciliteiten tijdens uw vergadering te Amersfoort

Het Stadscafé beschikt over beamers, laptops, HDrecorders, flip-overs, dia-projector, overhead-projectoren, dvd- en cd-spelers, geluidsinstallaties met draad en draadloze microfoons, headset of reversmicrofoon, video- en DVD-opname apparatuur, muurverbindingen voor videotrainingset en er is een gratis wifi netwerk aanwezig. Wanneer u gebruik maakt van onze apparatuur verlenen wij indien nodig ook de technische ondersteuning. Zodat u altijd verzekert bent van goed werkende spullen. Ook maken wij in de kleinere zalen gebruik van LED-TV's zodat uw presentatie uiterst scherp in beeld gebracht kan worden.

Eten & Drinken

Wij verzorgen ook graag uw ontbijt, lunch of diner. Deze kan na overleg geserveerd worden in de Galerij of op de zaal.

Mogelijke vergaderopstellingen

U-vorm 
Cabaret 
Bubble 
CarrĂ© 
School 
Theater 

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid in directe omgeving; Het maaiveld, Stadhuisplein parkeergarage, jorisplein parkeergarage of de phoenix parkeergarage. Voor de Stadhuisplein parkeergarage hebben wij uitrijdkaarten die na 3,5 uur interessant worden. kosten € 8,- voor gehele dag.

Overtuig uzelf van de mogelijkheden voor uw vergadering in Amersfoort door alle opties hieronder te bekijken of vraag direct een online offerte aan.
De Observant Amersfoort
Stadhuisplein 7
Amersfoort

T.033 4451654
M.info@vergaderen-amersfoort.nl
Centrale ligging in
Amersfoort.
Bekijk de locatie/route