Een betaalbare vergaderzaal in Amersfoort met vele opties

Wanneer u een vergaderzaal te Amersfoort zoekt bent u heeft u bij de Observant gelegen in het centrum van Amersfoort aan het juiste adres. Onze afdeling reserveringen helpt bij het maken van een keuze tussen zalen. Daarbij denken wij altijd vanuit uw perspectief: welke opties sluiten het beste aan op uw specifieke eisen en wensen?

Een professionele vergaderzaal in Amersfoort met aankleding, voorzieningen en opties op maat

Naast de huur van de vergaderzaal in Amersfoort beschikt het de Observant over beamers, laptops, HDrecorders, flip-overs, dia-projector, overhead-projectoren, dvd- en cd-spelers, geluidsinstallaties met draad en draadloze microfoons, headset of reversmicrofoon, video- en DVD-opname apparatuur, muurverbindingen voor videotrainingset en er is een gratis wifi netwerk aanwezig. Wanneer u gebruik maakt van onze apparatuur verlenen wij indien nodig ook de technische ondersteuning. Zodat u altijd verzekert bent van goed werkende spullen. Ook maken wij in de kleinere zalen gebruik van LED-TV's zodat uw presentatie uiterst scherp in beeld gebracht kan worden.

De opstellingsmogelijkheden die u heeft zijn

U-vorm 
Cabaret 
Bubble 
CarrĂ© 
School 
Theater 

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid in directe omgeving; Het maaiveld, Stadhuisplein parkeergarage, jorisplein parkeergarage of de phoenix parkeergarage. Voor de Stadhuisplein parkeergarage hebben wij uitrijdkaarten die na 3,5 uur interessant worden. kosten € 8,- voor gehele dag.

Overtuig uzelf van de mogelijkheden en vraag direct een online offerte aan.
De Observant Amersfoort
Stadhuisplein 7
Amersfoort

T.033 4451654
M.info@vergaderen-amersfoort.nl
Centrale ligging in
Amersfoort.
Bekijk de locatie/route